What is FASHİON? “Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek” Dries Van Noten “Şıklık, üzerinizdeki kıyafetten çok, bir kişilik meselesidir.” Jean-Paul Gaultier “Stil ve moda arasındaki fark, kalitedir.” Giorgio Armani.'Moda geçer,STİL kalır.COCO CHANEL. Tasarım;konfor ile lüksü;pratik olan beğenileni dengeleyebilmektir.DONNA KARAN. “Elbise bir kadının vücudunun hatlarını takip etmeli, vücut elbisenin hatlarını değil.” Givenchy. “Tüm dünyada kadınlar benzer bir sebeple giyinir, diğer kadınları rahatsız etmek için.” Elsa Schiaparelli. 'Kötü zevki,zevksizliğe tercih ederim.JOHN GALLİANO.“Rahatlıkla, şıklık arasında bir seçim yapmam gerekse, rahatlıkla şıklığı seçerdim.” Florde APANAS. 'Bir kadına doğru ayakkabıyı verirseniz dünyaları bile fethedebilir.MANRİLYN MONROE.“Moda, sadece tahammül etmesi çok zor bir çeşit çirkinliktir, bu yüzden her 6 ayda bir değiştirmek zorundayız.” Oscar WİLDE. 'MODA silinir gider sadece Stil kalır.COCO CHANEL.“Bir kadının en çıplak hali, en iyi giyindiği halidir.”COCO CHANEL."Sadece çok akıllı kadınlar, sade bir stile sahip olmayı başarabilirler." Stendal.Modadan ayrılmayan bir kadın, kendine aşık olmuş bir kadındır. LA ROCHEFOUCAULD.

13 Kasım 2014 Perşembe

Hublot


                     Hublot,1980 yılında İşveçre'nin Nyon kentinde Carlo CROCCO önderliğinde temeli atılan bir saat şirketidir.Jean Claude Biver'in 2004 de şirkete dahil olmasıyla birlikte Hublot saat endrüstrisindeki yerini sağlamlaştırdı ve bir fenomen olmaya başladı.Bugün şirket LVMH tarafından satın alınmıştır.



                         MP-05, saat dünyasının ilk manuel kurmalı tourbillon kol saati. Saat, markanın kendi üretimi olan ve tam 45 günlük güç rezervi ile dikkat çeken hareket mekanizmasıyla dikkat çekiyor. Tamamen Hublot mühendisleri tarafından tasarlanan, geliştirilen ve üretilen 108’i değerli taş olmak üzere 636 parçadan oluşan hareket mekanizması, İsviçreli saat üreticisinin ürettiği en fazla parçadan oluşan hareket mekanizması olma özelliğine sahip.

                         Çizilmez safir kristal ön cama sahip olan saatin gövdesinde alüminyum, titanyum ve karbon fiber gibi hafif ve sağlam malzemeler kullanılmış. MP-05 sadece 50 adet üretilecek ve yaklaşık 322,000 dolarlık fiyatla satışa sunuldu.
  Kasa 18 karat pembe altın ,41 mm çap 48 adet hematit (kantaşı )İki yüzünde safir kristal cam 100 metre su geçirmezlik.Mekanizma Hublot Caliber Hub 4300 42 saat güç rezervli.
                                                    200 Adet sınırlı üretim.Kasa 18 ayar pembe altın safir kristal cam
Hublot King Power Fenerbahçe Titanium

Teknik Özellikleri

Referans No: 716.NX.0119.RX.FCF14

Model Adı: Hublot King Power Fenerbahçe Titanium

Üretim Adedi: 100 adet sınırlı sayıda üretim

Kasa: 48 mm çapında titanyum kasa

Çerçeve: 6 adet H formunda siyah PVD kaplama titanyum vidalı titanyum çerçeve

Cam: İç ve dıştan antirefle kaplamalı (yansıma önleyici)safir cam

Mekanizma: HUB4245 iskelet kronograf mekanizma

249 bileşen, 28 taş, Otomatik

45 dakikalık ölçüm yapabilen merkezi saniye ibresi

Yaklaşık 42 saatlik güç rezervi , Saatte 28.800 salınım

Arka Kapak: Üzerinde Fenerbahçe logosu bulunan safir cam arka kapak

Su Geçirmezlik: 10 ATM

Kadran: Sarı ve lacivert detaylı rakam ve indeksler

Saat 3 konumunda Fenerbahçe logolu safir cam kadran

Saat 4 konumunda takvim göstergesi

Tepe ve Butonlar: Lacivert dolgulu buton

Hublot logolu tepe

İbreler: Lacivert renkte fosfor kaplamalı (luminesan) satine yüzeyli altın ibreler

Kayış: Lacivert şerit detaylı, uzunluğu ayarlanabilir kauçuk kayış

Toka: PVD kaplama titanyum katlanır klipsli titanyum toka

Fiyat: 27,000 CHF

Kasa, 44,5 mm çapında, kumlama seramik. AR kaplama safir kristal cam ve 100m su geçirmez.
Meksika'nın bağımsızlığının 200. yılı anısına Hublot'nun çıkarmış olduğu yeni modeller.Meksika'nın bayrak renkleriyle oluşturulan saatlerin arka yüzünde "Dolores Çanı" sembolü yer alıyor.


                                                         5 Million dolars


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder