What is FASHİON? “Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek” Dries Van Noten “Şıklık, üzerinizdeki kıyafetten çok, bir kişilik meselesidir.” Jean-Paul Gaultier “Stil ve moda arasındaki fark, kalitedir.” Giorgio Armani.'Moda geçer,STİL kalır.COCO CHANEL. Tasarım;konfor ile lüksü;pratik olan beğenileni dengeleyebilmektir.DONNA KARAN. “Elbise bir kadının vücudunun hatlarını takip etmeli, vücut elbisenin hatlarını değil.” Givenchy. “Tüm dünyada kadınlar benzer bir sebeple giyinir, diğer kadınları rahatsız etmek için.” Elsa Schiaparelli. 'Kötü zevki,zevksizliğe tercih ederim.JOHN GALLİANO.“Rahatlıkla, şıklık arasında bir seçim yapmam gerekse, rahatlıkla şıklığı seçerdim.” Florde APANAS. 'Bir kadına doğru ayakkabıyı verirseniz dünyaları bile fethedebilir.MANRİLYN MONROE.“Moda, sadece tahammül etmesi çok zor bir çeşit çirkinliktir, bu yüzden her 6 ayda bir değiştirmek zorundayız.” Oscar WİLDE. 'MODA silinir gider sadece Stil kalır.COCO CHANEL.“Bir kadının en çıplak hali, en iyi giyindiği halidir.”COCO CHANEL."Sadece çok akıllı kadınlar, sade bir stile sahip olmayı başarabilirler." Stendal.Modadan ayrılmayan bir kadın, kendine aşık olmuş bir kadındır. LA ROCHEFOUCAULD.

14 Şubat 2013 Perşembe

Louis Vuitton Bags


                                          REAL&REPLİCA










        1854 yılında kurulmuş olan Fransız moda evi Louis Vuitton, ismini 1821 yılında Fransa’da doğan Louis Vuitton’dan alıyor.


Evinin bulunduğu yer ile Paris arası 400 kilometre olan Louis bu yolu yürüyerek gidiyordu.

Yol boyunca seyahatini finanse edebilmek için değişik işlerde çalışan Louis, seçkin valiz imalatçısı ailelerin evlerinde çırak olarak çalıştı.



Peter Chao işinde başarılı olan Louis’yi karısının yanında çalışması için gönderdi ve böylece Louis Fransız Kraliyet Ailesi’nden kaliteli seyahat çantaları nasıl olmalı öğrenmeye başladı.
LV Co. adıyla kendi valizlerini öğrendiği bilgilerle üretmeye başladı. Louis Vuitton’un ilk dükkânı 1885 yılında Londra’da açıldı.
1854 yılında kurulmuş olan Fransız moda evi Louis Vuitton, ismini 1821 yılında Fransa’da doğan


                                                Paris LV önündeki kuyruktan bir kare

1867 yılında, şirket katıldı. Paris'te evrensel sergi.Kendi bakmak tekrarından korunmak için, Vuitton 1876 yılında bir bej ve kahverengi çizgili tasarım Trianon tasarımı değiştirildi. [ 1885 itibariyle şirket açıldı onun Oxford Street üzerinde Londra'da ilk mağazasını. Kısa süre sonra, 1888 yılında onun görünümünü devam taklit nedeniyle Vuitton "okur bir logo taşıyordu Damier desen, yaratılan marque L. Vuitton déposée çeviren " "L. Vuitton marka tescil". 1892 yılında, Louis Vuitton öldü ve şirketin yönetim oğlu geçti.


                                                                Monogram, Trianon

File:IMG 1489.JPG
                        Louis Vuitton boutique in the Galleria Vittorio Emanuele II MİLAN
File:Louis-Vuitton-Paris.jpg
                                                                  Champs-Elysees      

                                Louis Vuitton'ın baş tasarımcısı Marc Jacobs


louis vuitton çanta modelleri




louis vuitton çanta modelleri



louis vuitton çanta modelleri



















                                           LOUİS VUİTTON ALMA MODELS

                   


                                                                 MİCHAEL PHELPS



Angelina JOLİE'nin MONEY MALL filmi galasında çok konuşulan LV ÇANTASI




                                           SPRİNG-SUMMER2013 MODEL BAG

2013 Louis Vuitton çanta modelleri rengarenk, farklı ve yine çok özel. Bu kez logolarını daha arka planda tutmayı seçen marka, egzotik modelleri lüks dokunuşlarla birleştirmiş.























1 yorum: