What is FASHİON? “Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek” Dries Van Noten “Şıklık, üzerinizdeki kıyafetten çok, bir kişilik meselesidir.” Jean-Paul Gaultier “Stil ve moda arasındaki fark, kalitedir.” Giorgio Armani.'Moda geçer,STİL kalır.COCO CHANEL. Tasarım;konfor ile lüksü;pratik olan beğenileni dengeleyebilmektir.DONNA KARAN. “Elbise bir kadının vücudunun hatlarını takip etmeli, vücut elbisenin hatlarını değil.” Givenchy. “Tüm dünyada kadınlar benzer bir sebeple giyinir, diğer kadınları rahatsız etmek için.” Elsa Schiaparelli. 'Kötü zevki,zevksizliğe tercih ederim.JOHN GALLİANO.“Rahatlıkla, şıklık arasında bir seçim yapmam gerekse, rahatlıkla şıklığı seçerdim.” Florde APANAS. 'Bir kadına doğru ayakkabıyı verirseniz dünyaları bile fethedebilir.MANRİLYN MONROE.“Moda, sadece tahammül etmesi çok zor bir çeşit çirkinliktir, bu yüzden her 6 ayda bir değiştirmek zorundayız.” Oscar WİLDE. 'MODA silinir gider sadece Stil kalır.COCO CHANEL.“Bir kadının en çıplak hali, en iyi giyindiği halidir.”COCO CHANEL."Sadece çok akıllı kadınlar, sade bir stile sahip olmayı başarabilirler." Stendal.Modadan ayrılmayan bir kadın, kendine aşık olmuş bir kadındır. LA ROCHEFOUCAULD.

11 Mart 2013 Pazartesi

Yves Saint Laurent Muse Bag

Yves Saint Laurent 'Muse Bag ilk olarak 2005 yılındı tanıtıldı.Muse,vitrinde kendini göstermesi ardından kısa sürede hit olarak çanta dünyasının vazgeçilmez ikonları arasında yerini aldı.Üç boyutları mevcuttur.
                  
                                   
                           
 Pirinç yüzük ve perçin Rive Gauche tutum bir dokunuş kolaylığı  sağlarken,imzalı asma kilit ve dikişli "Y" tasarım, .Çift torba konforuyla beraber  kolay erişim için çift fermuarlı ile birlikte, el veya omuzda taşınabilir olması onu daha fonksiyonel hale dönüştürmüştür. Alt Metal koruyucu ayaklar bulunmaktadır.

 2008 yılına gelindiğinde YSL Muse İki  tanıtıldı ve oda bir fenomen olma başarısı gösterdi. Pratik ve sofistike siluet Muse İki çanta ile bir YSL güncelleştirilmiş halidir.Ayrıca güvenli şekilde kapalı olması ve ön kapağının üzerinde zıt renkli metal ile kaplanması çantaya ayrı bir hava katmış  Büyük merkez fermuarlı optimum organizasyonu için iki bölme oluşturur. Omuzda taşınması için yeterince uzun bir dış düz cep ve üst kolu o mükemmel go-anywhere aksesuar haline getiriyor.
                                                KİM KARDASHİAN MUSE 2
Claudia Schiffer and Yves Saint Laurent Muse II Bag Photograph
                          CLAUDİA SCHİFFER
Paris Hilton and Yves Saint Laurent 'Mini Muse' Bag In Black Satin Photograph
                           mini muse

                                                   
- 1


Pamela Anderson With Her VSL Muse
                                  PAMELA ANDERSON




 

lindsaylohanpop.jpg
                       LİNDSAY LOHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder